Real Madrid, remontada cu scandal. Echipa lui Ancelotti a învins Almeria cu 3-2 după o controversă legată de VAR

O reuşită a lui Dani Carvajal în al nouălea minut al prelungirilor a salvat Real Madrid de la o remiză pe teren propriu, aducându-i o victorie cu 3-2 (0-2), în faţa ultimei clasate, Almeria, duminică, într-un meci din etapa a 21-a din LaLiga, marcat de o controversă VAR.

167 afișări
Imaginea articolului Real Madrid, remontada cu scandal. Echipa lui Ancelotti a învins Almeria cu 3-2 după o controversă legată de VAR

Real Madrid, remontada cu scandal. Echipa lui Ancelotti a învins Almeria cu 3-2 după o controversă legată de VAR

Ultima clasată Almeria, care a rămas fără victorie după 21 de meciuri în LaLiga în acest sezon, a luat un avantaj de două goluri prin golurile lui Largie Ramazani şi Edgar Gonzalez în prima repriză.

Real Madrid a redus din diferenţă în minutul 56, cu un penalty scos şi transformat de Jude Bellingham, după o lungă verificare VAR.

Puţin mai târziu, la Almeria, un gol al lui Sergio Arribas a fost anulat după o altă verificare VAR lungă, arbitrul Francisco Maeso considerând că a existat o infracţiune în faza de construcţie, când mijlocaşul Dion Lopy, l-a prins pe Bellingham în faţă.

Cinci minute mai târziu, Maeso a anulat mai întâi golul egalizator al lui Real Madrid pentru o jucarea mingii cu mâna, de către Vinicius Jr, înainte de a acorda golul, după ce a constatat că a fost de pe umăr, în urma unei alte revizuiri VAR.

În minutul 9 al timpului suplimentare de joc, e la începutul timpului adiţional, Bellingham a recentrat cu capul pentru Carvajal, care a înscris golul victoriei la bara a doua.

Real a urcat în fruntea clasamentului LaLiga cu 51 de puncte, cu două puncte în faţa lui Girona, care primeşte duminică mai târziu pe Sevilla.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici