Real Madrid renunţă la achiziţionarea lui Kaka

Gruparea Real Madrid a renunţat la achiziţionarea fotbalistului brazilian de la AC Milan, Kaka, după luni de zvonuri privind o eventuală sosire a mijlocaşului la gruparea spaniolă, a anunţat directorul sportiv Pedrag Mijatovici, într-un interviu acordat Marca, informează AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Real Madrid renunţă la achiziţionarea lui Kaka

Real Madrid renunţă la achiziţionarea lui Kaka

"Am vorbit foarte mult de acest jucător în ultimul an şi jumătate. Este un jucător pe care îl place toată lumea. Însă noi ştim situaţia sa şi unde joacă, aşa că vom trece la altceva", a declarat Mijatovici, făcând referire la faptul că gruparea AC Milan se opune plecării mijlocaşului său.

"Real Madrid nu îşi poate permite să piardă prea mult timp pentru a încerca să obţină ceva foarte dificil", a adăugat Mijatovici.

Presa sportivã madrilenă a scris în repetate rânduri despre un eventual transfer al lui Kaka la Real Madrid, însă aceste informaţii au fost dezminţite de italieni.

De altfel, directorul sportiv al liderului campionatului spaniol a afirmat că Real Madrid nu va transfera jucători în această iarnă.

"Cu efectivul pe care îl avem, noi nu vom recruta în această iarnă dacă nu se întâmplă nimic ciudat. Nu avem nevoie să recrutăm în ianuarie", a declarat Mijatovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici