Real Madrid retrage de pe Bernabeu un banner cu mesajul: "Degetul tău ne arată drumul"

Gruparea Real Madrid a fost de acord să renunţe la un banner ce era afişat pe arena Santiago Bernabeu, la cererea clubului FC Barcelona, care considera că mesajul l-ar putea afecta pe antrenorul secund al catalanilor, Francesc "Tito" Vilanova, informează cotidianul As.

275 afișări
Imaginea articolului Real Madrid retrage de pe Bernabeu un banner cu mesajul: "Degetul tău ne arată drumul"

Real Madrid retrage de pe Bernabeu un banner cu mesajul: "Degetul tău ne arată drumul" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Mesajul bannerului era "Degetul tău ne arată drumul", iar cei de la FC Barcelona au considerat că ar putea fi o aluzie la incidentul ce a avut loc la meciul din Supercupa Spaniei dintre Real Madrid şi FC Barcelona, când tehnicianul portughez Jose Mourinho i-a băgat degetul în ochi lui Tito Vilanova.

Bannerul a fost afişat în zona galeriei "La Clasica", însă liderii acesteia au susţinut că nu avea nicio legătură cu incidentul de la Supercupă. "Pur şi simplu vrea să spună că noi credem că Mourinho ne va ghida spre titlu şi Liga Campionilor", a declarat preşedintele galeriei, Carlos Clara.

Însă, la cererea grupării catalane, Real Madrid a decis să retragă bannerul, ţinând cont de faptul că pentru Tito Vilanova meciul din această seară va însemna revenirea pe un teren de fotbal după operaţia la care a fost supus la sfârşitul lunii noiembrie.

Antrenorul secund al formaţiei FC Barcelona, Francesc "Tito" Vilanova, s-a operat la sfârşitul lunii noiembrie de o tumoare la glanda parotidă.

Partida Real Madrid - FC Barcelona, contând pentru etapa a XVI-a a campionatului Spaniei, va avea loc sâmbătă, de la ora 23.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici