Real Madrid - Steaua. Fraţi de cruce, nu şi-n suferinţe. Asemănările şi diferenţele dintre conducătorii spanioli si Gigi Becali

  • Gigi Becali, finanţatorul Stelei pe atunci şi Ramon Calderon, fostul preşedinte al clubului Real Madrid, s-au făcut „fraţi de sânge” în 2006, înaintea unui meci de Liga Campionilor.
  • Similitudinile în conceptul „preşedinte – jucător” – termen împrumutat din politică – la Real Madrid şi fosta Steaua, dar cu un parcurs total opus în această perioadă.
  • Paradoxal, ţinând cont de anvergura lor, Real şi FCSB au multe puncte în comun, în acceptarea faptului că actuala FCSB era Steaua în 2006.
483 afișări
Imaginea articolului Real Madrid - Steaua. Fraţi de cruce, nu şi-n suferinţe. Asemănările şi diferenţele dintre conducătorii spanioli si Gigi Becali

Real Madrid - Steaua. Fraţi de cruce, nu şi-n suferinţe. Asemănările şi diferenţele dintre conducătorii spanioli si Gigi Becali

Gigi Becali, finanţatorul Stelei pe atunci şi Ramon Calderon, fostul preşedinte al clubului Real Madrid, s-au făcut „fraţi de cruce” în 2006, înaintea unui meci de Liga Campionilor.

Gigi: „Pentru mine a fost o întâlnire plăcută, pentru că atunci s-a legat o frăţie de sânge. I-am şi spus că eu cunosc foarte mulţi străini, dar de nici unul nu m-am apropiat aşa de tare sufleteşte„.

„A fost ceva spontan atunci, a fost poate şi chimia dintre noi. Chiar dacă nu vorbim aceeaşi limbă, noi am avut o simpatie mare unul faţă de celălalt„, a spus Ramon Calderon.

Similitudinile în conceptul „preşedinte – jucător” – termen împrumutat din politică – la Real Madrid şi fosta Steaua, dar cu un parcurs total opus în această perioadă, m-au determinat să analizăm dacă au fost compatibile grupele sanguine.

Paradoxal, ţinând cont de anvergura lor, Real şi FCSB au multe puncte în comun, în acceptarea faptului că actuala FCSB era Steaua în 2006.

Sunt câştigătoare de Champions League, mai mult decât „mângâiate-n somn” de către dictaturile lui Franco şi Ceauşescu, au cei mai mulţi suporteri, sunt cele mai titrate, sunt cele mai bogate în ţările lor. În fine, cu doi conducători actuali, cu valenţe de joly-jocker, Florentino Perez si Gigi Becali, doi foşti politicieni miliardari, implicaţi peste măsură, colecţionari de vedete în fotbal.

Aici se opresc asemănările.

Citeşte continuarea pe narcisraducan.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici