Real Madrid - Valencia. Galacticii au pierdut primele puncte din noul sezon chiar pe teren propriu

Real Madrid a pierdut primele puncte din noul sezon, în chiar prima partidă disputată pe teren propriu, cu Valencia, scor 2-2.

844 afișări
Imaginea articolului Real Madrid - Valencia. Galacticii au pierdut primele puncte din noul sezon chiar pe teren propriu

Real Madrid - Valencia. Galacticii au pierdut primele puncte din noul sezon chiar pe teren propriu

Fără Cristiano Ronaldo, suspendat după incidentul din Supercupa Spaniei, şi lipsită şi de căpitanul Sergio Ramos, eliminat în prima etapă a sezonului, Real a început bine meciul cu Valencia, iar Asensio a deschis rapid scorul cu un şut perfect de la marginea careului (10).

Valencia nu s-a speriat, iar liliecii au revenit rapid în joc, prin Soler (18). Oaspeţii au dat lovitura în minutul 77, când Kondogbia l-a învins pe Keylor Navas, cu un şut plasat din interiorul careului.

Asensio şi-a arătat din nou clasa în minutul 83, când a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri şi a restabilit egalitatea.

S-a terminat 2-2, iar Realul pierde primele două puncte în cursa pentru apărarea titlului câştigat în sezonul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici