Real Madrid: Van Nisterlooy nu este de vânzare

Un oficial al clubului Real Madrid a declarat, pentru cotidianul Marca de sâmbătă, că atacantul olandez Ruud van Nisterlooy nu este de vânzare, dezminţind zvonurile conform cărora jucătorul ar putea ajunge la AC Milan.

8 afișări
Imaginea articolului Real Madrid: Van Nisterlooy nu este de vânzare

Real Madrid: Van Nisterlooy nu este de vânzare (Imagine: Mediafax Foto)

"Van Nisterlooy nu este de vânzare şi cine îl vrea să-l transfere va trebui să achite clauza de reziliere. Cum să ne despărţim de el dacă tocmai şi-a prelungit contractul? Cu siguranţă că în sezonul următor va fi unul dintre cei mai buni. Contăm pe el şi este foarte important pentru noi", a afirmat oficialul citat sub acoperirea anonimatului.

Clauza de reziliere a atacantului este de 150 milioane de euro.

Rodger Lindse, impresarul jucătorului, a confirmat că nu există nicio operaţiune pentru transferul fotbalistului de la Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici