Real Madrid vrea să ofere o sumă ameţitoare pentru Raheem Sterling. Ar fi al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului

Real Madrid vrea să ofere 217 milioane de euro pentru transferul lui Raheem Sterling de la Manchester City. Dacă se va realiza, acesta ar fi al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

1223 afișări
Imaginea articolului Real Madrid vrea să ofere o sumă ameţitoare pentru Raheem Sterling. Ar fi al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului

Real Madrid vrea să ofere o sumă ameţitoare pentru Raheem Sterling. Ar fi al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalulu

Real Madrid vrea să îl cumpere pe Raheem Sterling de la Manchester City. Presa din Anglia notează că fosta campioană a Europei vrea să plătească aproximativ 217 milioane de euro.

Interesul Realului vine pe fondul problemelor pe care le are City cu UEFA: neparticiparea în competiţiile internaţionale pentru următorii doi ani.

În vară ar putea pleca mai mulţi jucători de la echipa lui Guardiola, iar printre ei se numără Sterling.

Sterling ar putea fi, dacă mutarea se va face, al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după cel al lui Nymar de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
real madrid,
sterling,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici