Reconstituirea accidentului lui Schumacher. Pe ce traseu a mers fostul pilot de Formula 1 - VIDEO

Un reporter CNN a refăcut traseul ales de Michael Schumacher în ziua accidentului de pe pârtia de la Meribel.

3294 afișări
Imaginea articolului Reconstituirea accidentului lui Schumacher. Pe ce traseu a mers fostul pilot de Formula 1 - VIDEO

Reconstituirea accidentului lui Schumacher - VIDEO (Arhiva Mediafax Foto / AFP)

În urma analizei imaginilor video filmate de camera de luat vederi aflată pe casca fostului pilotului de Formula 1, anchetatorii au stabilit traseul ales de Michael Schumacher în ziua accidentului de schi pe care l-a suferit pe pârtia de la Meribel. Christina MacFarlane, reporter CNN, a reconstituit traseul pe care l-a ales fostul pilot de Formula 1 cu câteva secunde înaintea accidentului.

Conform anchetei,  normele de marcare a pârtiilor au fost respectate de staţiunea Meribel, schiurile utilizate de Schumacher nu au cauzat accidentul, iar acesta cobora cu o viteză normală pentru nivelul său în acest sport. Sportivul ar fi schiat în afara pârtiei amenajate, unde a atins o piatră care l-a dezechilibrat.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici