Record: Benfica, interesată în continuare de Dică

Cotidianul portughez Record a scris, vineri, că gruparea Benfica Lisabona este interesată în continuare de atacantul echipei Steaua, Nicolae Dică, pentru care finanţatorul Gigi Becali ar dori suma de cinci milioane de euro.

2 afișări
Imaginea articolului Record: Benfica, interesată în continuare de Dică

Record: Benfica, interesată în continuare de Dică

"Dică este în continuare în vizorul echipei Benfica. Strălucitoarea stea de la Steaua, internaţionalul român este una dintre variantele luate în calcul de Benfica, pentru campania de achiziţii din ianuarie. Dică este un mijlocaş ofensiv experimentat, o poziţie pe care antrenorul Jose Antonio Camacho intenţionează s-o întărească la echipă. Dică este cel mai faimos jucător care evoluează în România. Recent au fost în Portugalia managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie şi agentul jucătorului, Gigi Becali (n.r. - fotbalistul este reprezentat de firma fraţilor Ioan şi Victor Becali) . Niciunul dintre oficialii români nu a confirmat că vizita a fost legată de un eventual transfer al lui Dică la Benfica, motivul oficial fiind că au venit pentru a vedea unele meciuri....unul dintre ele a fost Benfica - Boavista", scrie Record.

Conform presei internaţionale, pentru Dică şi-au manifestat interesul, în ultima vreme, grupări precum Aston Villa, Olympiakos Pireu, AC Fiorentina, RC Lens sau Dinamo Moscova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici