Record de audienţă la televiziunea germană care a transmis meciul FC Barcelona - Bayern Munchen

Partida FC Barcelona - Bayern Munchen, scor 0-3, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, transmisă, miercuri, de postul ZDF, a stabilit un record de audienţă pentru televiziunea germană în 2013, fiind urmărită de 15,9 milioane de telespectatori.

400 afișări
Imaginea articolului Record de audienţă la televiziunea germană care a transmis meciul FC Barcelona - Bayern Munchen

Record de audienţă la televiziunea germană care a transmis meciul FC Barcelona - Bayern Munchen (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Precedentul record, 13,7 milioane de telespectatori, fusese stabilit la întâlnirea Borussia Dortmund - Real Madrid, scor 4-1, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Finala Ligii Campionilor se va disputa la 25 mai, pe stadionul Wembley din Londra, două echipe germane urmând să lupte pentru trofeu pentru prima oară în istoria competiţiei: Borussia Dortmund şi Bayern Munchen.

Borussia Dortmund a acces în finală pentru a doua oară în istorie, prima oară, în 1997, impunându-se în faţa formaţiei italiene Juventus Torino.

Bayern Munchen se află în finală a zecea oară, a doua oară consecutiv, câştigând până acum de patru ori şi fiind învinsă de cinci ori.

Formaţia germană Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor pentru a doua oară în istorie, după ce a trecut, cu scorul general de 4-3, de echipa spaniolă Real Madrid, în semifinalele competiţiei.

Echipa germană Bayern Munchen s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, cu scorul general de 7-0, formaţia spaniolă FC Barcelona, în semifinalele competiţiei.

Aceasta va fi a patra finală între echipe din aceeaşi ţară, după Real Madrid - FC Valencia (2000), AC Milan - Juventus Torino (2003) şi Manchester United - Chelsea Londra (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici