Record în Bundesliga: 12 antrenori schimbaţi

Demisia lui Frank Schaefer de la FC Koln, depusă miercuri, reprezintă a 12-a plecare a unui antrenor din Bundesliga în acest sezon, un record în istoria campionatului Germaniei.

47 afișări
Imaginea articolului Record în Bundesliga: 12 antrenori schimbaţi

Record în Bundesliga: 12 antrenori schimbaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

FC Koln a început sezonul cu Zvonimir Soldo, înlocuit de Schaefer, în octombrie, iar acesta din urmă a cedat locul lui Volker Finke, directorul sportiv, cu trei etape înainte de finalul campionatului.

VfB Stuttgart şi VfL Wolfsburg şi-au demis doi antrenori în decursul acestui sezon.

"Valsul" antrenorilor a afectat şi pe Bayern Munchen, care a reziliat contractul lui Louis van Gaal luna trecută.

Incluzând plecările de la finalul sezonului, cum ar fi cea a lui Jupp Heynckes, care va trece de la Bayer Leverkusen la Bayern Munchen, vor fi în total 18 schimbări de antrenori.

Precedentul "record" data din sezonul 2006-2007 cu zece antrenori demişi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici