Record la licitaţia online Sotheby's: „adidaşii” lui Jordan, cumpăraţi cu 2,2 milioane de dolari

Pantofii sport au fost purtaţi de MJ în 1998, acesta fiind cel mai mare preţ plătit vreodată pentru o pereche de pantofi sport.

227 afișări
Imaginea articolului Record la licitaţia online Sotheby's: „adidaşii” lui Jordan, cumpăraţi cu 2,2 milioane de dolari

Record la licitaţia online Sotheby's: „adidaşii” lui Jordan, cumpăraţi cu 2,2 milioane de dolari

Peste două milioane de dolari pentru o pereche de „adidaşi”. Preţul este cu siguranţă exagerat, dar nu şi dacă vorbim de pantofii sport cu autograful şi purtaţi de Maiestatea Sa Michael Jordan, celebrul „Air” al baschetului mondial.

Cel mai valoros baschetbailist din istoria NBA are şase inele cu Chicago Bulls şi două titluri olimpice.

Suvenirul sportiv a fost vândut de casa Sotheby's într-o licitaţie online şi confirmă cât de populară este piaţa obiectelor care au aparţinut superstarurilor din sport.

Cele 2,2 milioane de dolari au fost plătite pentru o pereche de „Air Jordans” din 1998, purtată de MJ în sezonul epic cu Chicago Bulls care s-a încheiat cu victoria în finala cu Utah Jazz.

Este cel mai mare preţ plătit vreodată la licitaţie pentru o pereche de „adidaşi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici