Record mondial în tenis: Câte persoane au asistat la demonstrativul dintre Roger Federer şi Alexander Zverev, în Ciudad de Mexico. FOTO

Peste 42.000 de persoane au asistat la meciul demonstrativ de tenis dintre Roger Federer şi Alexander Zverev, care a avut loc sâmbătă, în Ciudad de Mexico.

638 afișări
Imaginea articolului Record mondial în tenis: Câte persoane au asistat la demonstrativul dintre Roger Federer şi Alexander Zverev, în Ciudad de Mexico. FOTO

Record mondial în tenis: 42.517 persoane au asistat la demonstrativul dintre Federer şi Zverev

Meciul demonstrativ, disputat în Plaza de Toros, pe un teren special amenajat, a adunat în tribune 42.517 spectatori, record mondial în ceea ce priveşte prezenţa înregistrată la un meci de tenis.

Precedentul astfel de record a avut loc în 2010, la meciul dintre Kim Clijsters şi Serena Williams, care fost urmărit de 35.681 de persoane, în Belgia.

Roger Federer a câştigat meciul demonstrativ contra lui Alexander Zverev, scor 3-6, 6-4, 6-2.

Înaintea meciului din Ciudad de Mexico, Federer a anunţat că are planuri şi mai mari în ceea ce priveşte meciurile demonstrative. Elveţianul plănuieşte să dispute un astfel de joc în februarie 2020, contra lui Rafael Nadal, în Africa de Sud, pe Cape Town Stadium, care are o capacitate de 55.000 de locuri. Potrivit CNN, duelul dintre cei doi va fi precedat de un meci de dublu format din cuplurile Bill Gates/Roger Federer şi Trevor Noah/Rafael Nadal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
federer,
zverev,
record

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici