Record mondial la baschet stabilit de sibieni

Douăzeci şi patru de sibieni au stabilit un record mondial privind cel mai lung meci de baschet, ei jucând fără întrerupere 80 de ore, cu 8 ore mai mult decât vechiul record mondial.

1 afișare
Imaginea articolului Record mondial la baschet stabilit de sibieni

Record mondial la baschet stabilit de sibieni

Sibienii au început "marea provocare" joi la ora 11.00 şi îşi propuseseră să termine duminică după ora 11.00, pentru a depăşi cele 72 de ore jucate în luna iulie de tineri din Marea Britanie. Au reuşit să-şi împlinească visul şi chiar l-au depăşit, ultimul fluier al meciului auzindu-se la ora 19.00. Scorul final a fost 5040 la 5003 pentru echipa roşilor.

"E un vis împlinit, a fost enorm de greu, în momentul în care am împărtăşit această idee colegilor mei, prietenilor mei din Asociaţie, majoritatea au spus că este o idee nebunească şi se poate să fi fost o idee nebunească", a declarat după încheierea meciului Claudiu Hila, preşedintele Asociaţiei "Al şaselea jucător".

Nu a fost un meci uşor însă jucătorii au reuşit să treacă peste momentele mai dificile şi peste oboseală şi nu a existat nicio accientare şi nicio eliminare de pe teren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici