Record: Săpunaru va evolua la FC Porto în următorii patru ani

Publicaţia Record scrie, joi, că fundaşul rapidist Cristian Săpunaru va evolua la formaţia FC Porto în următoarele patru sezoane şi subliniază că suma plătită pentru român a fost de 1,5 milioane de euro.

307 afișări
Imaginea articolului Record: Săpunaru va evolua la FC Porto în următorii patru ani

Record: Săpunaru va evolua la FC Porto în următorii patru ani (Imagine: Mediafax Foto)

"Cristian Săpunaru va fi, în principiu, jucătorul formaţiei FC Porto, în următorii patru ani. Acordul cu Rapid este făcut şi mai lipseşte doar să fie semnate toate hârtiile. Fundaşul român vine pentru a suplini plecarea lui Bosingwa la Chelsea. Pentru aducerea internaţionalului român, FC Porto a plătit circa 1,5 milioane de euro pentru 50 la sută din drepturile sportive. Restul poate fi achitat la finalul sezonului viitor, pentru o sumă ce va fi stipulată. Nu este exclus ca transferul total să fie făcut în încă două tranşe - una la finalul sezonului viitor şi cealaltă la finalul celuilalt sezon", scrie Record.

Publicaţia citată subliniază că, în orice caz, negocierea include şi cedarea a doi jucători (Joao Paulo şi Claudio Pitbull) la clubul român.

La ora transmiterii acestei ştiri, impresarul Victor Becali a declarat că nu s-a ajuns la un acord cu FC Porto.

"Nu am ajuns la un acord cu Porto. Este posibil în cursul zilei de astăzi, dar acum nu este făcut", a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, impresarul Victor Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici