Recordurile lui Messi. Argentinianul l-a depăşit pe Ronaldo la două capitole

Cu golul marcat aseară, Leo Messi a mai bătut două recorduri în Liga Campionilor la fotbal.

2771 afișări
Imaginea articolului Recordurile lui Messi. Argentinianul l-a depăşit pe Ronaldo la două capitole

Recordurile lui Messi

Lionel Messi continuă să bată recorduri, deşi nu mai are strălucirea din perioada în care îmbrăca tricoul Barcelonei. Argentinianul a contribuit aseară cu un gol şi un assist la victoria echipei PSG contra formaţiei israeliene Maccabi Haifa, scor 3-1.

Argentinianul a devenit jucătorul care a marcat împotriva celor mai multe echipe în Champions League. Maccabi Haifa este a 39-a „victimă” a lui Messi în cea mai tare competiţie intercluburi.

Până acum, starul împărţea recordul cu marele său rival, Cristiano Ronaldo. Cum lusitanul nu va juca în această ediţie din Champions League, fiind legitimat la Manchester Untied, ecartul dintre cei doi s-ar putea mări.

Mai mult decât atât, Messi a devenit primul fotbalist care înscrie în 18 sezoane consecutive în Champions League, un alt record absolut. Şi la acest capitol Messi şi Ronaldo erau la egalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici