Recursul FC Dinamo admis: "alb-roşii" vor juca doar două meciuri cu porţile închise

Comisia de Recurs din cadrul LPF a admis memoriul clubului Dinamo împotriva deciziei Comisiei de Disciplină şi a redus cu o etapă sancţiunea de a disputa trei partide cu porţile închise.

132 afișări
Imaginea articolului Recursul FC Dinamo admis: "alb-roşii" vor juca doar două meciuri cu porţile închise

Recursul FC Dinamo admis: "alb-roşii" vor juca doar două meciuri cu porţile închise (Imagine: Laurentiu Ieg/Mediafax Foto)

"FC Dinamo 1948 - recurs împotriva Hotărârii Comisiei de Disciplină - Admite recursul. În temeiul art.83, lit. d, raportat la b, art. 82, alin.1 din RD sanctionează clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate sportivă de 40.000 lei şi măsura organizării a 2 jocuri pe teren propriu fără spectatori", a anunţat site-ul oficial al LPF.

Miercuri, Comisia de Disciplină a LPF a decis că Dinamo va juca trei meciuri cu porţile închise şi va plăti o penalitate de 50.000 de lei pentru faptul că fanii "alb-roşii" au aruncat cu torţe în teren la meciul cu Rapid, din etapa a VII-a a Ligii I, scor 0-0.

Dinamo a jucat deja un meci cu porţile închise, joi, cu Luceafărul Oradea, scor 1-0, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Următoarea partidă a dinamoviştilor pe teren propriu va fi cea cu Concordia Chiajna, programată la 1 octombrie, de la 21.30, în etapa a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici