Rednic afirmă că are probleme de lot din cauza accidentărilor

Tehnicianul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a afirmat că are probleme de lot din cauza accidentărilor, înaintea partidei cu Oţelul Galaţi.

13 afișări
Imaginea articolului Rednic afirmă că are probleme de lot din cauza accidentărilor

Rednic afirmă că are probleme de lot din cauza accidentărilor

"Trecem printr-o perioadă grea cu accidentările. Pe Marius Niculae sper să-l putem folosi în meciul cu Steaua. În afara accidentărilor lui Thiago, Bratu şi Pulhac, mai am şi alte probleme. Dănciulescu şi Miranda s-au pregătit separat miercuri, iar Julio Cesar are o contractură, dar toţi trei vor fi apţi pentru meciul cu Oţelul. Întâlnim o echipă care a bătut Steaua, a remizat cu CFR, va fi un meci greu, dar jucătorii care vor intra pe teren vor trebui să-şi demostreze valoarea", a precizat Rednic.

Tehnicianul dinamovist s-a referit şi la faptul că jucătorii Andrei Cristea, Adrian Cristea şi Nicolae Mitea au fost amendaţi pentru că au petrecut după înfrângerea de la Cluj: "E normal să fie sancţiuni, pentru că şi eu plătesc când greşesc. Nu au ales momentul potrivit ca să se distreze. Eu nu sunt omul care să-i controleze. Avem o relaţie bazată pe mult respect între noi, dar nu era momentul să se distreze după meciul cu CFR. Şi noi făceam, poate mai multe ca ei, dar ştiam când să ne distrăm şi când să muncim".

Partida Dinamo Bucureşti - Oţelul Galaţi, din etapa a XII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici