Rednic: Am demonstrat că suntem mai buni decât ei şi în Cupă şi în campionat

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, la finalul partidei cu Rapid, scor 4-2, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, că gruparea "alb-roşie" a demonstrat şi în meciul de campionat şi în cel de Cupa că este mai bună.

10 afișări
Imaginea articolului Rednic: Am demonstrat că suntem mai buni decât ei şi în Cupă şi în campionat

Rednic: Am demonstrat că suntem mai buni decât ei şi în Cupă şi în campionat (Imagine: Mediafax Foto)

"Am controlat jocul cu totalitate. Rapid ne-a surprins pe greşeala noastră şi puteam să avem probleme. Am înscris repede şi am preluat conducerea printr-un gol superb al lui Boştină, iar în repriza a doua am dominat de la un capăt la celălalt. Nu există blat între Dinamo şi Rapid. Am demonstrat că suntem mai buni decât ei şi în Cupă şi în campionat. Le mulţumesc jucătorilor care au evoluat mai puţin până acum, dar care au intrat astăzi", a spus Rednic, la Gsp Tv.

Mircea Rednic a afirmat că este mai interesat de meciul de campionat cu Poli Iaşi, decât ce adversar va avea Dinamo în semifinalele Cupei României. "Sunt echipe puternice în semifinale, dar pe mine mă interesează mai întâi meciul cu Poli Iaşi. Nu avem voie să ne relaxăm ca în alte situaţii, când am pierdut puncte pe neatenţii şi poate că alta era situaţia. Trebuie să fim conştienţi că greul de acum începe. O să avem timp să facem şi chefuri, dar nu este timpul acum. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să fim modeşti", a completat Rednic.

Tehnicianul dinamovist a menţionat că el a decis ca Dinamo să joace în tricouri albe şi şorturi roşii, astfel încât rapidiştii să nu mai fie nevoiţi să evolueze în echipament roz, precum în meciul de campionat. "Până la urmă am decis eu să jucăm în alb. Când eşti concentrat şi joci, nu contează culoarea echipamentului, pentru că pe noi ne interesează performanţa", a conchis Rednic.

Echipa Dinamo s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, după ce a învins, cu scorul de 4-2 (2-1), formaţia Rapid, într-o partidă disputată la Piteşti, contând pentru sferturile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici