Rednic: Am obţinut trei puncte de care aveam nevoie

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, duminică, la finalul partidei Dinamo - Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, din cadrul etapei a doua a Ligii I, că formaţia pe care o pregăteşte a obţinut trei puncte de care avea nevoie, dar şi-a manifestat nemulţumirea faţă de jocul prestat de echipa sa.

10 afișări
Imaginea articolului Rednic: Am obţinut trei puncte de care aveam nevoie

Rednic: Am obţinut trei puncte de care aveam nevoie (Imagine: Mediafax Foto)

"O victorie importantă cu o echipă care ne-a pus probleme, chiar dacă a jucat în zece oameni. Sunt trei puncte de care aveam nevoie. Sigur, nu sunt încă mulţumit de joc, dar eu cred că suntem încă în perioade de pregătire, pentru că meciurile pe care le-am avut nu au fost suficiente. Se caută şi echipa, am făcut şi câteva schimbări. Ce m-a deranjat a fost că era vorba de inteligenţă aici. Când ai un om în plus se joacă altfel. Noi am intrat în jocul lor, am jucat direct pe poartă în loc să pasăm. Au fost ocazii, dar în faţa porţii nu au reuşit să se concentreze. De alergat au alergat, nu am ce să le reproşez", a spus Rednic.

Mircea Rednic a precizat că atât înainte, cât şi în timpul partidei accidentările unor jucători i-au creat probleme.

"Izvoranu s-a accidentat şi am fost nevoit să-l înlocuiesc cu Goian, care, însă, a făcut un joc foarte bun. Cred că el şi cu Moţi au fost cei mai buni de pe teren, dar şi Thiago în prima repriză. Blay nu s-a antrenat patru zile, pentru că a avut nişte dureri cauzate de o pubalgie, şi asta s-a văzut în teren, iar, pentru moment, nu am un înlocuitor pentru el. Mai e Marius Niculae care trebuie să vină şi, apoi, să vedem şi situaţia lui Moreno (n.r. - Abel Moreno)", a menţionat antrenorul.

Tehnicianul dinamovist a susţinut că se aştepta mai mult de la argentinianul Osvaldo Miranda, jucător care nu a fost reţinut în lotul de 18 pentru partida cu Gaz Metan Mediaş.

"Nu am avut emoţii la Danciu, dar se mai întâmplă să rateze. Miranda nu a fost nici pe foaia de joc. La ce investiţii s-au făcut cu Miranda, mă aşteptam la mai mult de la el, dar nu se ştie poate meciul viitor va fi titular", a mai spus fostul jucător al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Rednic a cerut suporterilor să aibă răbdare cu echipa şi să o susţină în continuare.

"Noi începem mai greu, aşa s-a întâmplat şi în primul an când am venit la Dinamo: am bătut în primele cinci-şase etape numai cu 1-0, mai chinuit. Le cer suporterilor să aibă răbdare şi să suţină echipa. Am vorbit cu doctorul şi cred că Bratu va fi recuperat până la meciul cu Otopeniul", a mai spus tehnicianul echipei Dinamo.

Întrebat dacă jucătorul Cosmin Moţi va plecat, totuşi, la formaţia Lazio Roma, aşa cum a scris presa italiană, Rednic a răspuns: "Cristi (n.r. - preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea) a spus clar că Moţi nu pleacă, mai mult nu am ce să spun".

Dinamo Bucureşti a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, în etapa a doua, unicul gol al meciului fiind marcat din penalti de Florin Bratu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici