Rednic: Am obţinut un punct mare în Ghencea

Antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă de la finalul derbiului cu Steaua, încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), că echipa sa a obţinut un punct mare pe stadionul rivalei sale.

11 afișări
Imaginea articolului Rednic: Am obţinut un punct mare în Ghencea

Rednic: Am obţinut un punct mare în Ghencea

"A fost un joc echilibrat, iar rezultatul a fost unul normal, ambele echipe având şansă la marcarea golurilor. Nu sunt mulţumit de jocul nostru, poate, datorită şi adversarului, care a făcut un presing bun. Am avut probleme în toate compartimentele, iar noi nu am reuşit să ne facem jocul nostru de pase. Repriza a doua ne-am mai revenit, dar era prea târziu. Am jucat şi cu puţină teamă, nu ştiu de ce, pentu că noi eram echipa de pe primul loc. Rezultatul mă mulţumeşte, dar nu şi jocul. E un punct mare pe care l-am obţinut în Ghencea, asta le-am spus-o şi băieţilor la vestiar. M-a nemulţumit jocul şi evoluţia unor jucători, dar am trecut şi printr-o perioadă grea, cu multe jocuri în care ni s-au accidentat mulţi jucători. A fost cel mai slab joc al lui Dinamo din acest retur", a spus Rednic.

Mircea Rednic a precizat cã nu l-a putut folosi portar pe letonul Aleksandr Kolinko, pentru că acesta nu se acomodase cu jucătorii.

"Echipa va arăta altfel în meciul cu Timişoara. Era un risc să folosim un portar adus acum. Ca portar îţi trebuie să cunoşti câteva cuvinte în limba română, nu se acomodase cu jucătorii, plus că eu îl ştiu pe Matache, care este un portar bun, şi am încredere în el. Nu am ce să-i reproşez la jocul de azi. Nu eu am propus portarii care au venit, îl ştiu doar pe Kolinko, restul o să plece aşa cum au venit", a menţionat antrenorul dinamovist.

De asemenea, tehnicianul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare a afirmat că următoarele două partide sunt foarte importante pentru formaţia sa.

"Meciul cel mai important e cel de sâmbătă, dar mai ales meciul cu Urziceniul. Ei sunt pe locul doi şi reprezintă principala noastră contracandidată la titlu. Trebuie să câştigăm următoarele meciuri, cu Timişoara şi Urziceniul ca să nu mai depindem de nimeni. Eu sunt preocupat însă de meciul următor, cel cu Timişoara, pentru că trebuie să refacem jucătorii care au avut un program destul de încărcat. Le-am dat jucătorilor două zile libere înaintea meciului cu Timişoara. Următoarele două meciuri nu trebuie să le pierdem, trebuie să le câştigăm", a mai spus Rednic.

Tehnicianul echipei Dinamo a ţinut să le mulţumească suporterilor pentru atmosfera creată în Ghencea şi a susţinut că va avea nevoie de aceştia şi la meciurile viitoare.

Întrebat dacă Steaua mai are şanse la titlu, Rednic a răspuns: "Nu vreau să comentez, dar le va fi greu să ocupe primele douã locuri. Important e ca ei să-şi câştige meciurile care le mai au de jucat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici