Rednic, antrenor la Dinamo din vară

Antrenorul Mircea Rednic, acum liber de contract după despărţirea de Rapid, va reveni ca antrenor la Dinamo din vară, a declarat, marţi, vicepreşedintele grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, Vasile Turcu.

15 afișări
Imaginea articolului Rednic, antrenor la Dinamo din vară

Rednic, antrenor la Dinamo din vară (Imagine:Mediafax Foto)

În etapele rămase din acest campionat, echipei va fi pregătită de Cornel Ţălnar.

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al FC Dinamo, că va reveni la formaţia "alb-roşie" pentru a continua munca întreruptă în toamna anului trecut, neputând refuza oferta venită de la gruparea cu care a obţinut titlul de campion în sezonul 2006-2007.

"Vorbim de o muncă pe care am început-o şi nu am terminat-o. Toţi am greşit la vremea respectivă, am puterea să recunosc acest lucru. S-a dovedit că ideea de a demisiona de la Dinamo nu a fost cea mai bună solutie. Nici pentru mine, nici pentru echipă... Dinamo nu se refuză niciodată", a declarat Rednic.

Dinamo a început sezonul cu Mircea Rednic pe bancă, însă la 1 septembrie 2007 acesta a renunţat la funcţia de antrenor principal, după ce a câştigat al 18-lea titlu din istorie al "alb-roşilor" şi a condus echipa în primăvara europeană după o pauză de 17 ani, ambele performanţe fiind realizate în prima jumătate a anului trecut.

De atunci, Dinamo a mai schimbat trei antrenori, Walter Zenga, Cornel Ţălnar şi Gigi Mulţescu. Ultimul a anunţat, luni, că şi-a reziliat contractul cu FC Dinamo, de comun acord cu conducerea clubului, la mai puţin de o lună de la preluarea echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici