Rednic: Arbitrii sunt oameni şi greşesc, dar să nu greşească numai împotriva noastră

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că este normal ca uneori arbitrii să greşească, dar să nu o facă numai împotriva echipei Rapid, precizând că o soluţie o reprezintă şi aducerea unor brigăzi din străinătate.

1 afișare
Imaginea articolului Rednic: Arbitrii sunt oameni şi greşesc, dar să nu greşească numai împotriva noastră

Rednic: Arbitrii sunt oameni şi greşesc

"Nu ştiu dacă va avea efect scrisoarea deschisă adresată de domnul Copos lui Lupescu. Eu îmi doresc arbitraje corecte, atât cer. Pentru că se munceşte şi iată se pierd puncte. Arbitrii sunt oameni şi greşesc, dar să nu greşească numai împotriva noastră. E o soluţie aducerea unor arbitri străini, dar să vedem ce se întâmplă în meciurile următoare", a spus Rednic.

Tehncianul a recunoscut însă că Rapid a pierdut cu CFR Cluj, scor 1-2, şi din cauza arbitrilor, dar şi din cauza greşelilor făcute de echipa sa. "E adevărat că în loc să începem repriza a doua de la 0-0 am început-o de la 0-1. Şi n-a fost numai ofsaidul la Trică, a fost şi henţul clar la Culio. Totuşi, am pierdut acest meci şi din cauza arbitrilor, dar şi din cauza noastră", a adăugat antrenorul giuleştean, precizând că echipa sa a avut posesia mingii 60 la sută din timpul partidei de duminică, şi că CFR Cluj a avut ocazii doar la scorul de 2-1 când Rapid a fost nevoită să rişte în atac.

Conform afirmaţiilor lui Rednic, Rapid se va lupta în continuare pentru titlu. "S-a pierdut un meci, cum să nu ne mai gândim la titlu? Titlul este obiectivul nostru. Chiar dacă am pierdut cu CFR noi avem şanse în continuare", a menţionat Mircea Rednic.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, fundaşul Cristian Săpunaru a declarat că Rapid are foarte mare nevoie de o victorie în partida din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, programată, joi, de la ora 14.00, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii I. "Suntem obligaţi să câştigăm la Târgu Jiu pentru a rămâne în lupta pentru titlu", a adăugat Săpunaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici