Rednic are probleme de lot înaintea returului Ligii I

Tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Mircea Rednic, a declarat, joi, că are probleme de lot înaintea meciului cu FC Braşov, din etapa a XVIII-a a Ligii I.

65 afișări
Imaginea articolului Rednic are probleme de lot înaintea returului Ligii I

Rednic are probleme de lot înaintea returului Ligii I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Tamuz şi Ipsa sunt accidentaţi, iar Satli este suspendat. Probleme sunt şi cu Vasilache şi Simurina (croat, 22 ani, ex-NK Zadar), cărora nu le-a sosit cartea verde. Am oprit în lot 20 de jucători, între ei şi tânărul Roberto Alecsandru, dar va trebui să improvizez cu Filip lângă Geraldo în centrul apărării. Deşi sunt adeptul modulului 4-4-2, sunt nevoit să joc cu un singur atacant, Mareş. Un gol marcat în amicale i-a asigurat locul de titular. Am mare încredere în el. Aştept mai mult de la N'Koyi şi Pastorini, dar, de exemplu, ultimul nici nu se află în lot. Suntem în discuţii avansate cu doi jucători de profil ofensiv din campionatul Belgiei, duminică sper să fie aici. Sunt în plin campionat, pe ei voi putea miza de la primul joc după ce vor veni. Avem în pregătiri şi un jucător francez de perspectivă, care a jucat la echipele U 17şi U18, sosit pe filiera Metz. În situaţia actuală, suntem obligaţi să ne orientăm spre astfel de jucători", a spus Rednic.

Mircea Rednic s-a declarat satisfăcut de starea de spirit a jucătorilor săi înaintea returului: "Pot să spun că sunt mulţumit după cele două stagii de pregătire, asta şi pentru că au rămas jucătorii pe care mă voi baza în retur. A fost o perioadă foarte agitată, dar am reuşit să trecem cu bine peste ea. Mi-a plăcut reacţia jucătorilor, sper să se vadă şi în teren. Chiar nu mă aşteptam la o reacţie aşa pozitivă din partea jucătorilor. «Ne-am făcut datoria până acum, o să ne-o facem şi de acum înainte», mi-au spus! Şi au dreptate, ei trebuie să se comporte ca nişte profesionişti. Dacă lucrurile se aşază, iau în calcul să-mi prelungesc contractul de la vară".

Chiar dacă echipa nu poate juca în viitoarea ediţie a cupelor europene, Rednic are ambiţii mari în retur. "Obiectivul principal este câştigarea fiecărui meci. Ne pare rău că suntem în această situaţie, însă financiar suntem interesaţi de o clasare cât mai bună, care să aducă bani mai mulţi la finalul sezonului. Eu am speranţe şi la Cupă, în ciuda imaginii degajată de Steaua aseară. Eu zic că avem o echipă foarte bună, nu cred că ne hazardăm dacă ne gândim la locul 2! Sunt sigur căvom avea parte de o atmosferă propice mâine, dar şi la următoarele meciuri, suporterii au demonstrat că sunt alături la greu. Văd că mulţi îl atacă pe domnul Capră, dar uită că aici s-a ajuns şi din cauza blocării contractului cu Primăria. Erau nişte bani promişi pentru performanţă, sunt nişte datorii neonorate faţă de jucători", a precizat tehnicianul.

Formaţia Petrolul Ploieşti va întâlni, vineri seară, pe teren propriu, de la ora 20.30, echipa FC Braşov, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici