Rednic: Avem ocazia să jucăm în Liga Campionilor

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, vineri, înaintea antrenamentului, că echipa sa este pregătită pentru returul Ligii I, pe care îl consideră foarte important întrucât este una dintre favoritele la câştigarea titlului şi implicit participarea în grupele Ligii Campionilor.

9 afișări
Imaginea articolului Rednic: Avem ocazia să jucăm în Liga Campionilor

Rednic: Avem ocazia să jucăm în Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Sper să fie un retur cu soare pentru că ne-am pregătit foarte bine şi ateptăm cu nerăbdare începerea returului cu meciul de duminică. Pe jucători îi mobilizăm de când a început campionatul cu contractele şi primele la zi, cu tot ce putem. E un an foarte important pentru toată lumea, pentru că e o şansă unică să ajungem în Liga Campionilor. Avem posibilitatea să ajungem acolo şi sper să o facem. Pregătim fiecare meci, chiar începând cu cel de duminică, pentru că nu va fi uşor", a declarat tehnicianul dinamovist.

Rednic a remarcat ofensiva adversarilor din primul meci al returului: "Noi suntem concentraţi pentru meciul cu Pandurii. Ei se mobilizează pentru că oricine îşi doreşte să bată echipa de pe primul loc. Plus de asta Sorin Cârţu este un antrenor foarte bun, care se organizează foarte bine. Au un lot bun, sunt omogeni. Sper să reuşim să înscriem repede ca să-i obligăm să iasă la joc. Nu ştiu dacă vor veni cu autobaza? Cred că vor veni totuşi cu autocarul de la Târgu Jiu. Ei joacă de când a venit Cârţu. Acum are jucători care sunt foarte ofensivi, Păcurar, Vasilache, Piţurcă sau Iordache. Au jucători foarte buni", a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist s-a declarat mulţumit de lotul de 30 de jucători pe care îl are la dispoziţie, arătând că acesta va fi folosit în funcţie de inspiraţie, dar şi de avdersar. "V-am spus că nu am nevoie de niciun jucător. Dacă aveam nevoie era aici. Sunt mulţumit de jucătorii pe care îi am aici. Sper ca jucătorii să înţeleagă că selecţia o fac ei în teren. Atunci când ai ocazia să demonstrezi în teren, trebuie să joci foarte bine ca să rămâi în echipă", a mai declarat Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici