Rednic: Braşovul ne-a dat o lecţie de ambiţie şi chiar de fotbal în unele momente

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, duminică, după înfrângerea din partida cu FC Braşov, scor 0-2, că formaţia ardeleană a predat o lecţie de ambiţie şi chiar de fotbal în unele momente.

3 afișări

"Nu este uşor să vorbeşti după o înfrângere acasă. Toţi suntem vinovaţi, în frunte cu antrenorul. Braşovul ne-a dat o lecţie de ambiţie şi chiar de fotbal în unele momente. Prima repriză a fost mai slabă, nu ne-am creat nicio ocazie de a marca, dar odată cu intrarea lui Miranda am avut trei ocazii şi dacă marcam la 0-1 situaţia se schimba cu siguranţă. Au fost trei momente cheie în acest retur, meciul cu Steaua, cel cu Urziceni şi acest meci în care nu am răspuns ca o echipă care vrea să câştige campionatul. Este o înfrângere care nu trebuia să vină. Ne-au lipsit ambiţia şi am făcut foarte multe greşeli", a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist consideră că o echipă care vrea să câştige titlul are nevoie de o apărare foarte bună: "O echipă care vrea să câştige campionatul trebuie să aibă o apărare foarte bună, ceea ce noi nu am avut în acest retur. La pauză am încercat să lucrez la ambiţia şi la moralul jucătorilor, iar ei au avut o reacţie bună. Am auzit că au fost zvonuri că nu ne-am antrenat de trei zile, dar noi doar ieri (n.r. - sâmbătă) nu ne-am putut pregăti pentru că a plouat foarte tare la Săftica, am rămas fără curent, şi a trebuit să ne mutăm la hotel".

Rednic a afirmat că o decizie în privinţa viitorului său se va lua la finalul campionatului. "Mai avem un meci cu FC Argeş şi avem şanse la locul doi, iar după ce se va termina campionatul vom trage linie şi vom analiza. Nu e prima oară când domnul Turcu îmi cere demisia. Acţionarii trebuie să fie alături de echipă şi la bine şi la rău. Nu mă interesează ce îmi recomandă domnul Turcu, eu mai am contract până anul viitor. La finalul meciului, Jucătorii erau speriaţi, afectaţi şi îngrijoraţi. Acest campionat l-am pierdut pe mâna noastră. Echipa nu a jucat la nivelul care ar fi trebuit cu Braşovul şi Urziceniul, dar am avut probleme de lot", a precizat Rednic.

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia FC Braşov, în etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I, şi a ratat orice şansă de a câştiga titlul de campioană a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici