Rednic caută jucători în Belgia

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat, joi, că va pleca în Belgia pentru a căuta jucători, precizând că are nevoie de doi sau trei fotbalişti pentru a completa lotul în vederea celei de-a doua părţi a campionatului.

2 afișări
Imaginea articolului Rednic caută jucători în Belgia

Rednic caută jucători în Belgia

"Nu am stabilit exact de câţi jucători avem nevoie pentru retur. Vor veni doi-trei jucători ca să întărim lotul. Acum plec în Belgia şi mă duc să văd două meciuri acolo: Anderlecht - Mons şi Cercle Bruges - La Gantoise (n.r. - Cercle Briges urmează să întâlnească duminică Sporting Charleroi şi nu La Gantoise). Ce vom aduce nu vor fi atacanţi, că avem atacanţi", a spus Rednic.

Deşi Rapid a recuperat din diferenţa faţă de CFR Cluj, apropiindu-se la doar cinci puncte de liderul clasamentului, tehnicianul nu este mulţumit. "Am fi putut mai mult în acest tur. Şi n-am putut mai mult din cauza noastră. CFR a fost mult mai puternică acum. Dar o să vină o perioadă de pregătire şi sper că la sfârşitul sezonului să fim pe primul loc. Ne dorim foarte mult să câştigăm campionatul. Oricum, ne aştepteaptă un retur foarte greu", a adăugat antrenorul giuleştean.

Mircea Rednic a recunoscut totuşi că Rapid are adversari mai accesibili decât CFR în primele etape din primăvară. "Pe mine nu mă interesează să se împiedice CFR-ul, pe mine mă interesează să câştig fiecare meci şi vedem apoi la sfârşit. Ei au început de retur foarte greu faţă de noi", a explicat Rednic.

Întrebat dacă îl aşteaptă pe Moş Crăciun, Mircea Rednic a răspuns: "Moşu' nu ştiu... întrebaţi-l pe George, că duminică a zis că vine Moşu' şi îmi aduce un X3 (n.r. - automobil BMW X3) cadou. Aşa s-a lăudat, să vedem acum. Sărbători ca astea să tot avem. Eu am în contract o maşină, dar nu cadou. Dar el mi-o face cadou".

Jucătorii, staful tehnic şi conducerea administrativă a FC Rapid au luat, joi, prânzul împreună la un restaurant din centrul Bucureştiului înaintea vacanţei de Sărbători. Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, le-a mulţumit fotbaliştilor şi le-a transmis să îşi verifice cardurile pentru că, joi, le-au fost alimentate conturile. Copos le promisese 84.000 pentru câştigarea partidelor cu Gloria Bistriţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici