Rednic: Cred că, pentru Lobonţ, campionatul s-a terminat

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, la finalul partidei pe care formaţia sa a câştigat-o, marţi, pe teren propriu, împotriva grupării Gloria Bistriţa, scor 5-0, că portarul său, Bogdan Lobonţ, s-a accidentat destul de grav şi nu mai poate juca în acest sezon.

10 afișări
Imaginea articolului Rednic: Cred că, pentru Lobonţ, campionatul s-a terminat

Rednic: Cred că, pentru Lobonţ, campionatul s-a terminat

"Lobonţ s-a accidentat destul de grav, să vedem ce vor spune medicii. Părerea mea este că s-a terminat acest campionat pentru el. Îmi pare rău, dar asemenea lucruri se mai întâmplă în fotbal. Victoria este victorie, dar îmi pare rău că pierdem un jucător de bază. Cred că Marius Niculae a fost cel mai bun jucător de pe teren. A marcat de trei ori şi a avut câteva intervenţii şi ca portar. Bravo lui! Într-un moment dificil pentru noi, ne-a ajutat. Aţi văzut ce înseamnă doi mijlocaşi defensivi, Boştină şi Malick. Boştină a fost printre jucătorii foarte buni astăzi, a dat două pase de gol", a comentat Rednic.

Întrebat ce părere are despre declaraţia antrenorului Gloriei Bistriţa, Ovidiu Sabău, care a spus că n-ar putea nega un posibil "blat" în repriza a doua, după cum s-au prezentat jucătorii săi, Rednic a răspuns ironic: "Am vorbit cu Sabău la pauză şi i-am zis: «Bă, las-o mai moale, că nu se ştie!» Ştiu întrebările astea, deja le cunosc".

Antrenorul dinamoviştilor nu ştie ce rezultat al meciului Steaua - CFR Cluj, programat miercuri, ar avantaja echipa sa: "Nu ştiu cu cine să ţin în meciul Steaua - CFR. Poate Steaua este mai periculoasă decât CFR. Noi jucăm cu CFR acasă şi, dacă vrem să câştigăm campionatul, ar trebui să învingem".

Rednic a mai spus că Sabău ar fi o variantă bună pentru postul de selecţioner al României: "Eu am mai vorbit cu Sabău, este prieten de-al meu, ştiu cum gândeşte şi cred că merită mai mult, merită o altă echipă. Pentru echipa naţională se vehiculează o grămadă de nume, dar eu cred că Sabău ar fi o soluţie. El se gândeşte mai puţin la el şi mai mult la alţii, nu trebuie să se mai sacrifice pentru nimeni. Neluţu este un antrenor foarte bun, face minuni, pentru că reuşeşte să se păstreze în prima ligă cu jucători foarte tineri".

Referitor la meciul pe care dinamoviştii îl vor juca în semifinalele Cupei României împotriva formaţiei FC Timişoara, pe teren neutru, Mircea Rednic a spus că este posibil ca partida să se joace la Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici