Rednic: Cu Unirea Urziceni avem un meci important, dar nu are tensiunea unui derbi

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat că partida cu Unirea Urziceni, programată duminică, este importantă pentru că va decide liderul Ligii I la finalul turului, dar a adăugat că nu există tensiunea dinaintea derbiurilor cu rivalele tradiţionale.

13 afișări
Imaginea articolului Rednic: Cu Unirea Urziceni avem un meci important, dar nu are tensiunea unui derbi

Rednic: Cu Unirea Urziceni avem un meci important, dar nu are tensiunea unui derbi (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mai am probleme de efectiv, Julio Cesar şi Marius Niculae se antrenează normal. Şi Tamaş la fel. Deci nu mai avem probleme medicale. E un meci de locul 1 cu locul 2, e o partidă importantă, grea, în care se va decide campioana de toamnă.

Fac un apel la suporteri, să vină în număr foarte mare şi să creeze o atmosferă aşa cum numai ei ştiu să o facă. E un meci foarte important pentru noi, chiar dacă nu e aceeaşi tensiune ca la un derbi. E important pentru că jucăm cu echipa de pe locul doi, care este în formă şi care a ajuns aici prin muncă, seriozitate, având un lot foarte bun şi o organizare foarte bună.

Dacă îl câştigăm, clar vom termina turul pe primul loc. Dan Petrescu a făcut lucruri extraordinare. E de admirat, mai ales că nu numai anul acesta, ci şi sezonul trecut. Deci nu e o întâmplare. Meritele sunt în special ale lui", a declarat Rednic.

Partida Dinamo-Unirea Urziceni, din cadrul etapei a XV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici