Rednic: Dacă pierdem campionatul este numai şi numai vina noastră

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care Dinamo va pierde titlul de campioană în acest sezon va fi doar vina jucătorilor şi a antrenorilor.

18 afișări
Imaginea articolului Rednic: Dacă pierdem campionatul este numai şi numai vina noastră

Rednic: Dacă pierdem campionatul este numai şi numai vina noastră (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt nemulţumit de rezultat şi de joc, bineînţeles, mai ales de jocul din prima repriză. Deşi cred că am avut cea mai clară ocazie în prima repriză. Am avut multe greşeli în apărare şi când nu câştigi niciun duel cu Bilaşco nu ai şanse să te impui. Unirea a avut şi un portar foarte bun, care a scos mingi incredibile", a declarat Mircea Rednic.

Cred că am avut un gol valabil şi un penalti

"Cred că am avut un gol valabil şi un penalti. Pe mine m-a deranjat maniera de arbitraj. Am avut un gol valabil, deşi, trebuie să recunoaştem că Unirea e o echipă foarte bună şi, pe undeva, e un rezultat echitabil. (...) Dacă pierdem campionatul este numai şi numai vina noastră. Noi nu aici am pierdut însă campionatul, ci când am pierdut puncte cu echipele mici", a mai spus Rednic.

Nu înţeleg de ce ne-am retras

"Unirea îşi merită locul. Dan Petrescu nu m-a surprins astăzi, dar a fost o fentă a lui Varga, pe care toată lumea o ştia, şi s-a terminat meciul. Nu înţeleg de ce ne-am retras. De frică? Asta înseamnă că poate unii nu merită să joace la Dinamo. Nu am jucat la egal astăzi", a menţionat antrenorul.

Voi continua la Dinamo

"Ne jucăm şansele până la capăt. Jucătorilor le reproşez prima repriză. Avem pretenţii de Liga Campionilor dar nu putem să câştigăm niciun duel cu Bilaşco? Ei au un program mult mai greu decât noi sau cel puţin aşa pare. Mai sunt două meciuri, trebuie să ne antrenăm şi să le câştigăm. Sper că există un Dumnezeu. Acum nu mai vorbesc de arbitraj ăştia de la Unirea? Noi am luat cele mai multe cartonaşe galbene şi jucătorii au ieşit cum au ieşit. A fost un arbitraj drăguţ. Ei au intrat înaintea jucătorilor la cabine, nu am mai văzut aşa ceva. Se puteau la bătaie jucătorii, se puteau întâmpla multe. Mai am contract cu Dinamo încă un an şi, indiferent de ceea ce se va întâmpla, voi continua la Dinamo", a mai spus Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici