Rednic: Dacă va fi nevoie, acţionarii vor face eforturi să luăm unul sau doi jucători

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, luni, că este convins că acţionarii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare vor face eforturi să achiziţioneze unul sau doi fotbalişti, în cazul în care conducerea tehnică va considera că este nevoie.

12 afișări
Imaginea articolului Rednic: Dacă va fi nevoie, acţionarii vor face eforturi să luăm unul sau doi jucători

Rednic: Dacă va fi nevoie, acţionarii vor face eforturi să luăm unul sau doi jucători (Imagine: Mediafax Foto)

"Am 25 de jucători la dispoziţie când vom pleca la turneul de pregătire din Antalya şi nu vreau să vorbesc despre alţi fotbalişti acum. Suntem echilibraţi acum în toate compartimentele. Vom vedea după primul turneu, vom analiza şi sunt sigur că dacă va fi nevoie acţionarii vor face eforturi să luăm unul sau doi jucători. În cazul în care va fi nevoie. Până acum nu e nevoie. Eu nu am cerut niciun jucător. Dacă va pleca vreunul dintre ei, va veni altul. Ropotan e încă aici şi nu cunosc încă situaţia lui. Vom vedea pe parcurs ce se va întâmla. Sunt mulţumit că am acelaşi lot la dispoziţie pe care îl aveam când am terminat turul. Ceea ce nu s-a întamplat în vară, când am antrenat vreo trei loturi. Atunci echipa a suferit", a declarat Rednic, la reunirea lotului FC Dinamo.

De la prima şedinţă de pregătire, care a avut loc pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare, au lipsit motivat patru juători: "Nu lipsesc decât Thiago, Blay, care a avut nuntă, Ze Kalanga, care nu a găsit bilet. Julio Cesar trebuia să vină aseară, dar am înţeles că a pierdut avionul. Urmează o perioadă grea şi jucătorii sunt conştienţi de asta. Nu s-au plâns niciodată, urmează un program greu şi trebuie să ne pregătim".

La reunirea lotului au fost prezenţi, luni, următorii 22 de jucători: Lobonţ, Romanovs, Dolha, Matache (portari), Goian, Homei, Tamaş, Izvoranu, Muşat, Grigore (mijlocaşi), Zicu, Ropotan, Cristea, Torje, Mitea, Vranjkovici, Boştină (mijlocaşi), Dănciulescu, Niculescu, Miranda, Andrei Cristea şi Marius Niculae (atacanţi).

Mijlocaşul Ianis Zicu a fost singurul care nu a efectuat antrenamentul, el pregătindu-se separat la sala de forţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici