Rednic: Dănciulescu nu pleacă nicăieri

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, luni, că atacantul Ionel Dănciulescu nu va pleca în Arabia Saudită la formaţia Al-Etiffagh, al cărei tehnician, Ioan Andone, a afirmat îl doreşte pe fotbalistul român.

10 afișări
Imaginea articolului Rednic: Dănciulescu nu pleacă nicăieri

Rednic: Dănciulescu nu pleacă nicăieri

"Andone iar începe ca şi atunci când era la Cluj, că îl vrea pe Dănciulescu. Dănciulescu şi-a prelungit deja contractul, e jucător de bază la noi. Cât sunt eu aici, nu pleacă şi nu cred că va pleca", a spus Rednic la finalul întâlnirii pe care a avut-o, la sediul clubului, cu preşedintele executiv al grupării "alb-roşii", Cristian Borcea.

Antrenorul Ioan Andone, care a pregătit în primele etape ale sezonului 2008/2009 echipa CFR Cluj, a semnat la începutul anului acesta un contract cu gruparea saudită Al-Etiffagh.

Mircea Rednic a menţionat că transferul mijlocaşului Adrian Ropotan la Dinamo Moscova este în impas. "Încă nu ştiu ce îmbunătăţiri aducem. Dacă suntem pe primul loc nu avem ce îmbunătăţiri să facem. Singurul care ar putea să plece e Ropotan. Dacă el pleacă, s-ar putea să vină cineva în locul lui. Nu s-a discutat de Nicolae Grigore de la Rapid. Avem un lot de 26 de jucători cu care am terminat turul. Dacă pleacă un jucător, atunci vom vedea. Nu ştiu ce şanse are Ropotan să plece pentru că am înţeles că s-a blocat transferul lui. Se vorbeşte de Contra, dar eu sunt încă în vacanţă. Dacă spun că mi-l doresc, s-ar putea să se interpreteze", a completat Rednic.

Tehnicianul formaţiei dinamoviste a menţionat că a fost stabilit programul de pregătire din această iarnă, fără a oferi însă prea multe detalii. "Am stabilit programul de pregătire, lotul. În prima parte nu vor fi partide amicale. Va fi un turneu axat pe pregătire fizică şi tehnică, iar în al doilea turneu, vom avea şase meciuri plus ultimele două în care vom folosi dubluri de jucători. Avem adversarii stabiliţi, dar nu există confirmări. E o perioadă grea, ne pregătim să luăm campionatul. Majoritatea fotbaliştilor a început să se pregătească devreme, nu avem probleme cu greutatea. Va urma o perioadă mai grea decât turul, pentru că fiecare punct contează. Toate adversarele la titlu sunt periculoase, şi Urziceni, şi CFR, şi Steaua", a precizat Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici