Rednic, despre derby-ul FCSB-Dinamo: Dinamo mi s-a părut mult mai organizată, viitorul arată bine

Mircea Rednic a urmărit cu sufletul la gură deby-ul dintre FCSB şi Dinamo, scor 3-3, şi, pentru prima dată după mult timp, a putut recunoaşte în totalitate că gruparea din "Ştefan cel Mare" are viitor.

233 afișări
Imaginea articolului Rednic, despre derby-ul FCSB-Dinamo: Dinamo mi s-a părut mult mai organizată, viitorul arată bine

Rednic, despre derby-ul FCSB-Dinamo: Dinamo mi s-a părut mult mai organizată, viitorul arată bine

Coman, cu o dublă, şi Gnohere, respectiv Axente, Nistor şi Mihai Popescu au marcat în remiza spectaculoasă de pe Arena Naţională. Din cantonamentul lui Al Faisaly, Mircea Rednic a oferit primele reacţii de după meci: "A fost un derby frumos, cred că rezultatul e echitabil. Şi jucătorilor mei le-a plăcut, au ţinut cu echipa mea. Dinamo mi s-a părut mult mai organizată, iar viitorul arată bine. Dinamo a meritat acest punct, a arătat ca o echipă. Mi-e dor de Derby. Iar încep să cânt, normal că mi-e dor. Dar să-i lăsăm pe ăstia tineri să antreneze acum", a declarat Mircea Rednic.

"Puriul" a antrenat de trei ori la Dinamo, fiind ultimul care a adus titlul, în 2007. Singurele trofee ale lui Rednic, în România, sunt cu Rapid: titlul în 2003, Cupa României în 2002 şi două Supercupe ale României în 2003 şi 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici