Rednic despre tragerea la sorţi: Ăsta e norocul lui Dinamo

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, vineri, că Lazio are prima şansă de calificare în grupele Ligii Campionilor şi că echipa sa nu a avut mult noroc la tragerea la sorţi de la Nyon.

1 afișare
Imaginea articolului Rednic despre tragerea la sorţi: Ăsta e norocul lui Dinamo

Rednic despre tragerea la sorţi: Ăsta e norocul lui Dinamo

Tehncianul consideră că Dinamo trebuie să lupte pentru şansele sale mici de calificare în ligă. "Ce pot spune de Lazio? E o echipă foarte puternică din campionatul Italiei. Mai multe nu pot spune acum. Ei au prima şansă la calificarea în grupele ligii. Şansele lui Dinamo? Nu ştiu. O să vedem. Nu cred că se pune problema să avem jumătate din şanse. E clar că favorită e Lazio. E un mic avantaj că jucăm primul meci la Roma, pentru că putem face nişte calcule când jucăm acasă. Dar vom vedea ce va fi. Nu ştiu dacă se putea mai rău. Ăsta e norocul lui Dinamo. Am căzut cu Lazio, ne vom bate cu ei şi vom încerca să ne calificăm. O să fie greu dar ne vom juca şansa", a declarat Rednic.

Echipa Dinamo Bucureşti va juca în compania formaţiei italiene Lazio Roma, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi de la Nyon.

Dinamo va juca primul meci în deplasare, la 14/15 august, iar returul va avea loc, la Bucureşti, la 28/29 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici