Rednic: Dinamo trebuie să câştige meciul cu Farul

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, joi, la sosirea la Constanţa, că echipa Dinamo trebuie să câştige meciul cu Farul, programat vineri, în etapa a XXVII-a a Ligii I, un rezultat de egalitate fiind "un pas greşit în situaţia în care se află formaţia dinamovistă".

24 afișări
Imaginea articolului Rednic: Dinamo trebuie să câştige meciul cu Farul

Mircea Rednic: Dinamo trebuie să câştige meciul cu Farul (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu declar că este un meci de 2. Sunt trei puncte importante care ne trebuie, pentru noi un egal ar fi un pas greşit în situaţia în care suntem. Nu vom mai face greşeala de la Iaşi, învăţăm din greşelile noastre. Va fi un meci greu, pentru că Dinamo nu are niciodată meciuri uşoare, toate formaţiile se mobilizează împotriva noastră", a spus Rednic, răspunzând astfel declaraţiei consilierului tehnic al grupării Farul, Cristian Cămui, care a afirmat că mizează pe un 1X la meciul cu Dinamo.

Mircea Rednic a menţionat că nu-l va folosi în meciul de la Constanţa pe fundaşul Gabriel Tamaş, accidentat, şi că speră ca portarul Emilian Dolha să-l poată înlocui cu succes pe Bogdan Lobonţ, accidentat.

"Tamaş este uşor accidentat, nu vom risca cu el, prefer ca jucătorii care intră să fie apţi sută la sută. Lobonţ este numărul unu la noi, şi în ţară, dar Dolha este aici, de asta l-am adus, eu am încredere în el, sper să-l poată înlocui pe Lobonţ", a spus tehnicianul.

Partida Farul Constanţa - Dinamo va avea loc vineri, de la ora 18.00, în cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici