Rednic: Egal e bine, frăţeşte, să nu se supere nici ei, nici noi

Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, sâmbătă seară, după remiza, scor 1-1, din meciul cu Steaua, din etapa a XIII-a a Ligii I, că acest rezultat este unul bun, "frăţesc" şi care îl mulţumeşte.

12 afișări
Imaginea articolului Rednic: Egal e bine, frăţeşte, să nu se supere nici ei, nici noi

Rednic: Egal e bine, frăţeşte, să nu se supere nici ei, nici noi

"Este un punct important. Am început meciul prost, e greu ca într-un meci cu o echipă cum e Steaua să iei gol în minutul 5 sau 6, când nici nu ne aşezasem bine în teren. Chiar le-am reproşat asta jucătorilor. Steaua a dominat jocul, a avut posesie, a avut două bare, dar au fost din şuturi de la 20 de metri, nu au avut ocaziile pe care le-am avut noi, când am dus mingea în 6 metri. Normal că mă mulţumeşte rezultatul, pentru că Steaua rămâne la 6 puncte şi faţă de Urziceni am mai câştigat un punct. A fost un meci bun, cu ritm, cu agresivitate şi cu ocazii de ambele. Am luat un gol foarte repede, Steaua a prins curaj apoi. Jucătorii mei au făcut greşeli şi am fost domninaţi la mijlocul terenului, dar fotbaliştii care au intrat pe parcurs au schimbat jocul. Steaua nu avea voie să ne bată. Egal e bine, frăţeşte, ca să nu se supere nici ei, nici noi. Noi ar trebui să fim supăraţi, pentru că am jucat acasă, dar după cum a decurs jocul ar trebui să fim mulţumiţi", a spus Rednic.

Mircea Rednic a precizat că Dinamo rămâne favorită la titlu, însă alături de Steaua, Unirea Urziceni şi SC Vaslui. "Îmi felicit jucătorii pentru că au crezut până în ultima clipă că putem egala şi cu puţină şansă chiar puteam câştiga. Deşi am avut şansă la cele două bare pe care le-au avut ei, pentru că putea fi 2-0 sau chiar un dezastru. Suporterii au fost super, nu ştiu dacă noi am fost la înălţimea lor, poate doar pe final. Sigur că sunt şi ei nemulţumiţi, dar trebuie să aibă şi ei răndare şi înţelegere", a menţionat tehnicianul.

Formaţia Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), derbiul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Steaua, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici