Rednic: Este o înfrângere dureroasă, dar Dinamo a jucat bine

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, marţi, că înfrângerea din meciul cu FC Timişoara, scor 1-4, din semifinalele Cupei României, este dureroasă, dar pentru formaţia sa principalul obiectiv este campionatul.

27 afișări
Imaginea articolului Rednic: Este o înfrângere dureroasă, dar Dinamo a jucat bine

Rednic: Este o înfrângere dureroasă, dar Dinamo a jucat bine

"La 4-1, prea multe de spus nu sunt, chiar dacă jocul a fost altfel. Noi am jucat, ei s-au apărat, noi am greşit, ei au marcat. Ne-am creat primele ocazii, iar Timişoara, pe contraatac, a marcat. E doar primul meci în care luăm atâtea goluri, au fost şi schimbările... Le-am zis şi jucătorilor că s-a terminat Cupa României, asta e. Nu pot să le reproşez decât fazele de la goluri. Cei de la Timişoara au fost mai inteligenţi, au avut trei ocazii şi au marcat patru goluri. E o înfrângere dureroasă, dar acesta e fotbalul. Pentru noi campionatul e cel mai important", a spus tehnicianul formaţiei bucureştene.

Rednic a menţionat că jucătorul Papa Malick a suferit o accidentare în meciul cu FC Timişoara şi ar putea absenta mai multe săptămâni şi a explicat că nu l-a folosit pe portarul Emilian Dolha, deoarece acesta a acuzat dureri. "Lui Matache (n.r. - portarul din meciul cu FC Timişoara) nu am ce să-i reproşez. Dolha simţea nişte dureri, nu am vrut să risc şi să-l pierd pentru tot sezonul. Timişoara are şi un portar foarte bun. Personal, cred că e cel mai bun din ţară. Eu am acum o problemă, am foarte mulţi jucători accidentaţi: Papa Malick are ceva la adductori şi va sta cel puţin trei săptămâni, dar revine N'Doye. El s-a antrenat normal azi, iar de mâine reintră în programul normal al echipei. Pulhac mai joacă încă un meci la echipa a doua, iar după aceea va reveni la prima echipă", a precizat Mircea Rednic, care a adăugat că jucătorii nu vor fi sancţionaţi, ei fiind şi aşa afectaţi de acest eşec.

Tehnicianul echipei Dinamo a precizat că pentru jucătorii săi a contat şi absenţa suporterilor: "Cred că stadionul era sigur plin la acest meci".

Echipa Dinamo Bucureşti a ratat calificarea în finala Cupei României, fiind învinsă, marţi, la Cluj-Napoca, cu scorul de 4-1, de FC Timişoara, în prima semifinală a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici