Rednic: Este o ruşine, o umilinţă, de care mi-e pur şi simplu jenă

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri seară, că înfrângerea din meciul cu FC Argeş, scor 2-5, reprezintă o ruşine, o umilinţă şi a menţionat că dinamoviştii au avut în teren un singur jucător: Ousmane N'Doye.

12 afișări
Imaginea articolului Rednic: Este o ruşine, o umilinţă, de care mi-e pur şi simplu jenă

Rednic: Este o ruşine, o umilinţă, de care mi-e pur şi simplu jenă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Este o ruşine, o umilinţă, de care mi-e pur şi simplu jenă. Felul în care s-au comportat jucătorii noştri astăzi, atitudinea din teren, mă face să cred că s-au lucrat pe ei, nu pe mine, dacă asta au vrut să facă", a declarat Mircea Rednic.

"Mulţi jucau ca în vacanţă. Astăzi, Piteştiul a jucat contra unui singur jucător: N'Doye. Echipa noastră a jucat ca în meciul cu Braşovul. Nu sunt de acord cu reacţia suporterilor, dar la un moment dat sunt şi ei de înţeles. Acum aşteptăm decizia TAS (n.r. - în cazul FC Timişoara) şi apoi voi discuta cu acţionarii situaţia mea. Îmi asum răspunderea pentru că Dinamo a pierdut ultimele trei meciuri din acest campionat, dar nu pot să-mi explic faptul că şi azi unii jucători nici măcar nu au transpirat în teren. Trei eşecuri la rând sunt ruşinoase", a afirmat Rednic.

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-2 (2-1), de formaţia FC Argeş, în etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici