Rednic: Eu nu mai pot continua la Dinamo cu lotul actual

Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că le-a comunicat acţionarilor că nu mai poate continua la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare cu lotul pe care l-a avut la dispoziţie sezonul trecut şi că aşteaptă o decizie a conducerii în acest sens.

34 afișări
Imaginea articolului Rednic: Eu nu mai pot continua la Dinamo cu lotul actual

Antrenorul Mircea Rednic (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Eu le-am comunicat acţionarilor că nu mai pot continua cu acelaşi lot ca anul trecut. Acum ei trebuie să decidă viitorul lui Dinamo, nu eu. Apar tot felul de scenarii, de combinaţii... Nu am demisionat! Eu aştept o decizie a acţionarilor, să-mi spună ce vor să facă în continuare. Eu le-am spus punctul meu de vedere legat de lot şi acum aştept decizia lor", a afirmat Rednic.

Dinamo a încheiat Liga I pe poziţia a treia a clasamentului, care îi va permite participarea în turul patru preliminar al Ligii Europa, după ce s-a aflat pe prima poziţie mai mult de jumătate din sezonul trecut al primei divizii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici