Rednic: Felicit adversarul, dar cred că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, duminică, după înfrângerea din partida cu Rapid, scor 1-2, că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, dar a ţinut să-i felicite pe adversari.

10 afișări
Imaginea articolului Rednic: Felicit adversarul, dar cred că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil

Rednic: Felicit adversarul, dar cred că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil

"Sunt puţin trist pentru că am pierdut, mai ales că în prima repriză am avut trei ocazii mari de a marca. Felicit adversarul, dar cred că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. Dinamo merita un punct, mai ales că golurile primite se puteau evita uşor. Păcat că nu am reuşit măcar un pucnt în Giuleşti. Au fost acele greşeli copilăreşti la goluri. După ce am deschis scorul a apărut o relaxare şi cred că ne-am bătut singuri. Îmi pare rău că am pierdut, deoarece am întâlnit o contracandidată la titlu şi orice punct conta dublu", a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist a afirmat că nu regretă introducerea lui Gabriel Tamaş, jucător sosit în urmă cu trei zile la formaţia "alb-roşie": "Nu regret introducerea lui Tamaş. S-a văzut o lipsă de coeziune la primul gol, atunci când Tamaş nu s-a înţeles cu Moţi şi am acordat prea uşor acel corner, dar în rest nu am ce să le reproşez".

Mircea Rednic a făcut referire şi la faptul că Ropotan ar fi trebuit eliminat în minutul 90 pentru al doilea cartonaş galben: "Şi eu am crezut că Ropotan a primit al doilea cartonaş galben, chiar am vrut să-l scot de pe teren, dar am înţeles că Boştină fusese avertizat în minutul 10".

Întrebat dacă îşi reproşează ceva, Rednic a declarat: "Când pierzi ai mereu ceva să-ţi reproşezi".

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, de formaţia Rapid, într-un meci din etapa a V-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici