Video Rednic: Imi era dor de Dinamo

Antrenorul Mircea Rednic a declarat că doreşte perfomanţe mai mari decât în urmă cu două sezoane, când Dinamo a cucerit titlul de campioană şi a pătruns în grupele Cupei UEFA.

16 afișări

"Sunt bucuros că am revenit la Dinamo. Îmi era dor de Dinamo. Am venit cu mai mult entuziasm, cu ambiţie, pentru că dorim să facem o performanţă mai mare decât acum doi ani. Şi acum mă gândesc cu tristeţe la seara în care am jucat în turul prelimnar cu Lazio. Am avut o perioadă bună de pregătire, aşteptăm cu încredere campionatul", a declarat Rednic.

Tehnicianul spune că nu are încă un lot destul de numeros, dar speră ca Dinamo să mai transfere doi jucători. "Pot spune că am cel mai bun lot la ora actuală, sunt mulţumit de jucători. Şi aseară s-au purtat unele negocieri, şi astăzi şi sper ca până la viitorul meci să mai am cel puţin doi jucători. Deocamdată nu am concurenţa pe care nu mi-aş dori-o eu. Mai sunt posturi, care... nu sunt descoperite că am soluţii dar gândiţi-vă că sunt multe competiţii şi mai apar accidentări cartonaşe şi am nevoie de un lot numeros. Cel mai important e meciul de duminică, cu Pandurii în care îmi pare rău că nu îl voi putea folosi pe Bratu şi pe Thiago, care rămâne cu semnul întrebării, după ce a avut o alergie", a mai psus Rednic, precizând faptul că nu se poate baza nici pe atacantul Marius Niculae în acest prim meci din Liga I, dar că atacantul se va pregăti alături de noii săi colegi.

Mircea Rednic a declarat că speră ca mijlocaşul venezuelean Gualberto Campos să semneze un contract cu Dinamo, impresarul lui fiind aşteptat vineri să sosească la Bucureşti.

Referitor la mijlocaşul Ianis Zicu, Rednic a declarat că se va putea baza pe el doar din retur, jucătorul fiind din nou operat joi dimineaţă. "Zicu va intra în calculele mele din retur. Pentru că Zicu abia a fost operat ieri dimineaţă. A mai fost nevoie de încă o intervenţie uşoară şi urmează o perioadă de recuperare. Pe el o să contez din retur. Trebuie să aibă şi el răbdare, şi noi. A fost un accident greu, noi suntem alături de el, am vorbit chiar înainte de intra în operaţie. Se simte bine acum, operaţia a reuşit, dar trece prin momente grele. El e un luptător şi sunt sigur că va reveni", a mai spus Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici