Rednic: Julio Cesar se antrenează separat de echipă, cu preparatorul fizic

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că nu s-a luat încă o decizie în ceea ce îl priveşte pe fundaşul Julio Cesar, care intenţionează să-şi rezilieze contractul cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, brazilianul pregătindu-se cu preparatorul fizic.

14 afișări
Imaginea articolului Rednic: Julio Cesar se antrenează separat de echipă, cu preparatorul fizic

Julio Cesar (Imagine: Mediafax Foto)

"Din moment ce nu s-a prezentat la echipa mare, Julio Cesar are la dispoziţie preparatorul fizic cu care am înţeles că a şi făcut un antrenament de dimineaţă. Nu s-a luat încă nicio decizie cu privire la Julio Cesar. E în discuţii cu clubul. El vrea să-şi rezilieze contractul şi e opţiunea lui. Nu a venit din partea noastră. Eu doar i-am făcut un referat, conform regulamentului, că nu s-a prezentat la echipă, că a plecat mai devreme, că a venit mai târziu şi atât. Astea sunt atribuţiile mele", a spus Rednic.

Brazilianul Julio Cesar a ajuns la Dinamo la jumătatea lunii august a anului trecut, ca jucător liber de contract. Ultima oară, fundaşul evoluase pentru echipa greacă Olimpiakos, în cartea sa de vizită fiind trecute însă echipe precum Valladolid, Real Madrid, AC Milan, Real Sociedad sau Benfica.

Referitor la mijlocaşul Gabriel Boştină, Rednic a dezminţit zvonul conform căruia nu l-ar mai dori în echipă, precizând că jucătorul este răcit: "Gabi Boştină e gripat, e acasă. Nu avea cine să-l anunţe că nu mai e nevoie de el. A făcut febră şi eu i-am dat voie să plece. Ce să-i fac? Riscam să-i îmbolnăvească şi pe ceilalţi. Nici vorbă să renunţ la el. Nici nu ştiu dacă mâine va veni la vizita medicală".

Citeşte şi:

Rednic: Julio Cesar vrea să-şi rezilieze contractul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici