Rednic: La pauză am riscat ca să nu am soarta lui Andone

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că la pauza meciului cu Universitatea Craiova, câştigat cu scorul de 1-0, a decis să rişte introducându-i în teren pe Marius Niculae şi Adrian Cristea de teamă că ar fi putut avea soarta lui Ioan Andone, care ar urma să fie demis de la CFR Cluj.

14 afișări
Imaginea articolului Rednic: La pauză am riscat ca să nu am soarta lui Andone

Rednic: La pauză am riscat ca să nu am soarta lui Andone (Imagine: Mediafax Foto)

"A meritat să albesc, puteam să albesc de tot în acest meci. O super victorie, bravo, jucătorii merită felicitările mele pentru că în 9 contra 10 am avut mai multe ocazii, am mers mult mai bine. Am fost obligat să fac o schimbare cu accidentarea lui Tamaş, care pare destul de serioasă, dar la pauză am riscat şi am zis ori la bal, ori am soarta lui Andone. Omogenitatea ne-a lipsit în acest meci şi s-au făcut şi foarte multe greşeli la construcţie. Important e însă că am câştigat, mă bucur foarte mult pentru această victorie", a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist crede că fundaşul Julio Cesar a primit prea uşor cartonaşul roşu şi a apreciat că eliminarea sa şi a mijlocaşului Adrian Ropotan a fost "o tactică bună" înaintea meciului pe care Dinamo îl va disputa cu FC Vaslui. "Julio Cesar a fost cu mare uşurinţă eliminat, nu merita. Tamaş e accidentat, Julio Cesar e suspendat, deci ne va fi foarte greu la Vaslui. Acum fac eu legătura cu domnul arbitru (n.r. - Mugurel Drăgănescu). Stau eu bine şi mă gândesc când eram la Vaslui... E un băiat de casă la Vaslui. Părerea mea e că a fost o tactică bună. A pus presiune şi cu mare uşurinţă i-a eliminat pe cei doi", a spus Rednic.

Antrenorul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare a refuzat să mai comenteze despre posibilul transfer al fundaşului Cosmin Moţi la Lazio Roma. "Nici pentru el nu e bine. Este o situaţie care se va rezolva luni. Sper ca el să rămână", a punctat Rednic.

Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în etapa a VI-a a Ligii I, şi a devenit lider în clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici