Rednic: Mai avem 11 jocuri şi trebuie să facem totul să ne apropiem victoria

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, miercuri seară, că echipa Dinamo a prins o zi mai slabă cu Universitatea Craiova, scor 0-2, în etapa a XXIII-a a Ligii I, însă a menţionat că mai sunt 11 meciuri până la final şi trebuie să facă totul pentru a câştiga.

9 afișări
Imaginea articolului Rednic: Mai avem 11 jocuri şi trebuie să facem totul să ne apropiem victoria

Rednic: Mai avem 11 jocuri şi trebuie să facem totul să ne apropiem victoria

"Am luat măsuri. Craiova este o echipă foarte bună, cu jucători extraordinari, care pot să se lupte la titlu din acest sezon. Nu cred că presiunea a fost mare pentru noi şi chiar dacă am rămas în 10, am dominat jocul. Poate am prins o zi mai slabă, dar mai avem 11 jocuri şi trebuie să facem totul să ne apropiem fiecare victorie. Craiova a meritat victoria şi cred că fraţii Costea vor ajunge mari jucători", a declarat Rednic.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, miercuri, pe teren propriu, scor 2-0 (2-0), echipa Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I, obţinând astfel prima victorie împotriva liderului clasamentului, după cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici