Rednic: Marius Constantin va fi amendat pentru că a părăsit antrenamentul

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, miercuri, că fundaşul Marius Constantin, care a avut, la antrenamentul de marţi, o altercaţie cu portarul Dănuţ Coman, va fi amendat pentru că a părăsit şedinţa de pregătire fără acordul său.

1 afișare
Imaginea articolului Rednic: Marius Constantin va fi amendat pentru că a părăsit antrenamentul

Rednic: Marius Constantin va fi amendat pentru că a părăsit antrenamentul

Rednic susţine că cei doi jucători s-au împăcat şi că ambii vor participa la partida amicală cu Naval, programată astăzi după-amiază. "Cei doi jucători s-au împăcat, au vorbit şi şi-au dat mâna imediat după antrenament, iar Marius s-a pregătit separat după-amiază (n.r. - marţi după-amiază) fiindcă a fost sancţionat. Am vorbit cu el şi i-am spus că a greşit, fiindcă nu trebuia să părăsească antrenamentul fără acordul meu. El va primi şi o amendă din această cauză, dat totul se termină aici. De altfel, amândoi vor participa la jocul din această după-amiază împotriva celor de la Naval", a spus Rednic, citat de site-ul ofricial al grupării giuleştene.

Tehnicianul susţine că incidentul de la antrenamentul de marţi dimineaţă din cantonamentul echipei de la Rio Maior a apărut din cauza presiunii la care este supus Marius Constantin de articolele care îl dau ca transferat la diferite cluburi din străinătate. "M-a surprins neplăcut faptul că un astfel de subiect a ajuns pe prima pagină a ziarelor. Sunt lucruri normale, având în vedere încărcătura acumulată în această perioadă de pregătire. În cazul lui Marius Constantin este şi o presiune suplimentară cauzată de articolele care apar zilnic prin presă, legate de aşa-zise oferte, care nu fac decât să îl agite şi să îl neliniştească", a spus antrenorul.

Fundaşul rapidist Marius Constantin a mai avut un incident cu un coleg de echipă la finalul meciului Poli Iaşi - Rapid, din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, disputat pe 20 octombrie 2007. Atunci Marius Constantin l-a lovit cu capul în figură pe mijlocaşul Emil Dică, iar conducerea clubului l-a amendat ulterior cu o sumă care nu a fost făcută publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici