Rednic: Mi-e drag de mine, ce antrenor bun sunt

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, marţi, în glumă, că este un antrenor foarte bun, de vreme ce jucători precum Sergiu Homei, care nu a jucat foarte mult în turul campioantului, sau Ropotan, au primit oferte de mai multe milioane de euro.

18 afișări
Imaginea articolului Rednic: Mi-e drag de mine, ce antrenor bun sunt

Rednic: Mi-e drag de mine, ce antrenor bun sunt (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Ce să mai zic? Ce antrenor bun sunt? Ropotan în cinci luni a ajuns la trei milioane, Homei la două milioane şi jumătate... Mi-e drag de mine. Acum mi-am dat seama ce bun sunt şi alţii se chinuie să vândă", a spus Rednic în glumă, sărutându-şi mâna în faţa camerelor de televiziune.

Tehnicianul dinamovist a afirmat că transferul fundaşului Sergiu Homei la West Ham United a intrat în impas, după ce luni a fost ultima zi de transferuri în Anglia: "Când am plecat de la club se vorbea foaret serios despre plecarea lui Homei la West Ham, am înţeles că se semnaseră şi toate actele. Acum nu ştiu dacă se va mai negocia ceva, pentru că am înţeles că s-a încheiat perioada de transferări în Europa. E bine că Homei are oferte, e un jucător tânăr, de perspectivă, care are calităţi, dar mai are şi mult de muncă".

Referitor la mijlocaşul Adrian Ropotan, pentru care Dinamo a solicitat grupării ruseşti Dinamo Moscova suma de trei milioane de euro, Rednic a spus că acesta ar putea fi transferat în vară la o echipă din Italia sau Germania. "E bine că există oferte din Anglia şi din Italia şi că unii jucători sunt urmăriţi de câţiva ani. Ropotan nu pleacă momentan. El a avut o ofertă, dar cluburile nu s-au înţeles. Asta a fost prima ofertă a lui pentru că până acum un an era o rezervă foarte bună. Anul ăsta a jucat mai mult şi dacă o va face la fel de bine şi în retur poate va avea o ofertă din Italia sau Germania. Ropotan are calităţi. Toată lumea îl plângea pe Mărgăritescu, dar cu el în teren acum un an Dinamo era pe locul 6 sau 7, dar asta nu înseamnă că nu este un jucător care nu ne-a ajutat. Eu consider că preţul cerut pe Ropotan a fost mic. Poate şi de aceea eu nu am fost în totalitate de acord cu plecarea lui", a mai spus antrenorul formaţiei "alb-roşii".

Rednic consideră că nu se putea opune transferurilor fundaşilor Silviu Izvoranu şi Lucian Goian, care sunt în probe la formaţia Terek Groznâi, întrucât cei doi jucători urmau să primească salarii de trei ori mai mari: "Ieri (n.r. - luni) am urmărit meciul lor, a jucat numai Izvoranu. Goian s-ar putea să joace în meciul următor. Nu ştiu care este situaţia lor exact. Eu nu am nimic împotrivă când jucătorii câştigă mai mult, ca în cazul lui Izvoranu şi Goian. Nu poţi să nu le dai drumul când ei câştigă de trei ori mai mult decât la Dinamo".

"Oficial, campania de transferări se încheie cu 48 de ore înainte de începerea returului, deci nu s-a încheiat. Contra are meciuri acolo, trebuie să se pregătească cât mai bine. Pe Contra lăsaţi-l în pace, Contra în sus, Contra în jos. El este un jucător foarte bun pe care foarte multe echipe şi-l doresc", a mai spus Rednic referitor la posibilitatea ca fundaşul Cosmin Contra să fie transferat de la formaţia spaniolă Getafe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici