Rednic: MM uită că acum e la Urziceni şi că nu mai e la Steaua

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, uită că nu mai este oficial al clubului Steaua, precizând că acesta încă nu a obţinut vreo performanţă cu formaţia ialomiţeană.

3 afișări

"MM uită că acum e la Unirea Urziceni. El crede că încă mai e la Steaua. El nu a ajuns să aibă performanţă cu Unirea Urziceni", a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist speră să poată pregăti partida cu FC Braşov în condiţii optime. "Sper ca începând de azi să începem să ne pregătim pentru meciul cu Braşov. Mai sunt şase puncte în joc şi e păcat că nu mai depinde de noi, pentru că nu am reacţionat cum trebuie şi depindem de alte rezultate. Mă doare că se vorbeşte aşa cum se vorbeşte de jucătorii mei. Sunt jucători cu care am lucrat, în care am avut încredere, am fost alături de ei şi sunt în continuare. Sunt sigur că există un Dumnezeu şi tot noi vom câştiga până la urmă. Braşov este un adversar puternic şi ţinând cont de situaţia în care am ajuns din cauza noastră, trebuie să câştigăm cele trei puncte. Suntem preocupaţi de jocul cu Braşov, care nu este câştigat dinainte. Răzvan este fiul lui Lucescu. Pe mine Lucescu m-a învăţat să nu mă dau niciodată la o parte, să câştig, să iau bani. Am avut o săptămână plină în declaraţii din partea acţionarilor, a adversarilor. Nu mi-a fost uşor să-mi mobilizez jucătorii în aceste două etape. Când s-a terminat un scandal, a început altul", a completat Rednic.

Mircea Rednic s-a arătat deranjat de afirmaţiile antrenorului echipei Dinamo II, Emil Ursu, care a cerut ca toţi jucătorii de la prima formaţie să fie daţi afară. "Au venit dinamovişti adevăraţi, care şi-au pus problema dacă voi mai rămâne sau nu antrenor. Mai sunt două etape, după care tragem linie şi dacă nu suntem campioni, cine a greşit, trebuie să plătească. Nu e uşor nici pentru mine, dar aşa e la un club mare, eu mi-am asumat responsabilitatea. A venit antrenorul de la echipa a doua cu propunerea ca să îi dea afară pe jucători şi să bage echipa a doua. Toţi au soluţii, v-am spus dinamovişti adevăraţi, dar ei sunt la retrogradare şi au fost scoşi de la pariuri", a subliniat Rednic.

Referitor la întâlnirea de joi dintre suporterii echipei Dinamo şi jucători, Rednic a declarat: "Dacă s-au speriat, pe mine nu mă deranjează, dar nu cred. Dacă nu au putut să fie stimulaţi financiar, poate o să joace de teamă, dar nu cred. Au apărut numai poze cu jucătorii mei în ziare. Eu sunt sigur că vom câştiga campionatul, pentru că Unirea are două meciuri cu echipe foarte bune. Nu mă interesează dacă se joacă corect aceste ultime două etape, dar eu cred că aşa va fi, pentru că şi Timişoara are interes să termine cât mai sus acest campionat", a menţionat Rednic.

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Dinamo este o echipă împinsă de la spate să iasă campioană şi a adăugat că formaţia "alb-roşie" nu merită să ajungă în grupele Ligii Campionilor deoarece nu ar obţine puncte în această competiţie.

Partida Dinamo - FC Braşov, contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I, se va disputa, duminică, cu începere de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici