Rednic: Ne-am propus să terminăm turul pe primul loc

Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, că partida cu FC Braşov, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, este importantă întrucât echipa sa are nevoie de cele trei puncte pentru a termina turul pe prima poziţie în clasament.

9 afișări
Imaginea articolului Rednic: Ne-am propus să terminăm turul pe primul loc

Rednic: Ne-am propus să terminăm turul pe primul loc (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu e un meci decisiv, dar e important pentru că ne-am propus să terminăm turul pe primul loc şi trebuie să luăm cele trei puncte. Nu va fi un meci uşor. Braşovul are o echipă foarte bună, am văzut pe viu trei meciuri jucate acasă, e o echipă foarte bine organizată, care primeşte foarte greu gol. Au un antrenor care ştie foarte bine să-i aşeze în teren. În plus apare ambiţia lor de a câştiga contra lui Dinamo. Braşovul e o echipă care joacă şi care nu aşteaptă greşeala adversarului", a declarat Rednic.

Tehnicianul dinamovist spune că preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, s-a declarat dispus să plătească biletele suporterilor dinamovişti la partida de sâmbătă, după ce conducerea FC Braşov a luat decizia de a stabili preţul la 80 de lei: "Pentru noi nu e o problemă preţul mare al biletelor. Am înţeles că preşedintele Cristi Borcea s-a oferit să plătească biletele suporterilor care vor veni la meci. Şi sper să vină în număr foarte mare, dar nu mi se pare normal. Deşi fiecare club îşi decide strategia. Noi oricum suntem obişnuiţi cu metodele astea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici