Rednic, nemulţumit de data disputării meciului cu Rapid

Antrenorul Mircea Rednic s-a declarat din nou deranjat de faptul că partida cu Rapid, din etapa a XXII-a a Ligii I, este programată vineri, 3 aprilie, la două două zile după meciul Austria-România, însă a menţionat că, dacă nu se va putea altfel, va juca la acea dată.

9 afișări
Imaginea articolului Rednic, nemulţumit de data disputării meciului cu Rapid

Rednic, nemulţumit de data disputării meciului cu Rapid (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Eu am convocaţi la loturile naţionale 11 jucători, ei ce jucători au? Doi la lotul B. Rapid vrea să joace vineri. Asta este, o să jucăm şi vineri, când o fi, dacă vor jucăm şi mâine. Rapid este o echipă cu un lot foarte bun, candidată la tilu. Pe mine nu m-au adormit cu declaraţiile lor, cu problemele pe care le au", a spus Rednic, miercuri, la finalul unei meci amical câştigat de Dinamo, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei CS Buftea.

Referitor la acest meci amical, Rednic a declarat că a fost un antrenament bun pentru jucătorii care au evoluat mai puţin în acest campionat.

"Zicu este într-o formă bună, dar trebuie să mai aibă răbdare. El va juca sâmbătă cu echipa a doua la Botoşani. Avem 11 jucători care lipsesc de la echipa mare, zilele acestea voi avea la dispoziţie doar 5-6 jucători. Sper să ne descurcăm cu jucătorii din lotul lărgit, pentru că acesta este fotbalul", a mai spus Rednic.

La rândul său, atacantul Ianis Zicu a declarat că meciul cu CS Buftea l-a ajutat foarte mult.

"Acest meci m-a ajutat prin prisma minutelor jucate mai mult decât a golurilor marcate, pentru că nu am mai jucat de mult timp. Voi evolua acolo unde este nevoie de mine. Rapid este o echipă care a jucat foarte bine în acest retur şi meciul cu ei este hotărâtor pentru noi, pentru că trebuie să fim inteligenţi şi să speculăm totul în acest meci", a mai spus Zicu.

Partida Dinamo-Rapid, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, se va disputa vineri, 3 aprilie, de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici