Rednic, nemulţumit de rezultatul partidei cu Lazio

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, marţi seară, că nu este mulţumit de rezultatul obţinut de Dinamo, scor 1-1, cu Lazio Roma, pe stadionul Olimpico, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Rednic, nemulţumit de rezultatul partidei cu Lazio

Rednic, nemulţumit de rezultatul partidei cu Lazio

"A fost un meci greu, nu sunt mulţumit de rezultat, nu trebuie să uităm că Lobonţ a apărat un penalti şi nu doar atât. Practic toate fazele lor au fost pe greşelile noastre, se vede şi lipsa de experienţă a unor jucători. Am avut superioritate numerică, nu am profitat de acest lucru. Nu sunt mulţumit. Plus cartonaşpul roşu şi mulţi accidentaţi. Am făcut repede schimbări, Zicu a suferit o accidentare gravă, Năstase la fel. Am scos un rezultat bun, dar sunt puţin îngrijorat penrru retur. Speram să reuşim să înscriem al doilea gol care ne-ar fi dat şanse mari pentru calificare", a spus Rednic la Prima TV.

Mircea Rednic consideră că Dinamo a câştigat o bătălie, dar nu şi războiul. "Mă bucur că suporterii au fost în număr destul de mare şi le mulţumim. Îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie. Trebuie să ne gândim la retur. Am câştigat o bătălie, dar nu războiul. Vreau să uităm acest meci, am făcut un egal, am dat gol în deplasare, dar este o echipă puternică Lazio, trebuie să avem mare grijă. Meciul de la Bucureşti va fi mai greu, pentru că noi l-am făcut. Trebuia să câştigăm. Am avut superioriate, am luat goluri cu mare uşurinţă, lipsă de concenmtrare, bine că s-a terminat aşa., este un rezultat pozitiv. Calificarea este departe. Trebuie să începem returul ca şi cum ar fi prima întâlnire cu Lazio", a spus Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici